Πληροφορίες Διανομής

Παράδοση στην πόρτα σας

Στο Fresco Market κάνουμε τα ψώνια σας παιχνίδι. Μπορείτε να επιλέξετε μέρα και ώρα παράδοσης της παραγγελίας σας με δυνατότητα παράδοσης την αμέσως επόμενη ημέρα, ακόμη και αν ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Οι ώρες παράδοσης είναι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ενώ το Σάββατο προσφέρουμε παράδοση στο σπίτι σας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Δείτε αν εξυπηρετούμε την περιοχή σας ελέγχοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα στην αρχική μας σελίδα.

Fresco-Car

Στο Fresco, είμαστε περήφανοι για τα αυτοκίνητα Fresco. Είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες μεταφοράς όλων των ειδών προϊόντων από τη διαδικτυακή μας υπεραγορά στο σπίτι σας.

Εξοπλισμένο με τρεις ειδικά σχεδιασμένους χώρους θερμοκρασίας, μπορούμε να μεταφέρουμε προϊόντα στους -18C καθώς και στους + 2C, διατηρώντας τα ολόφρεσκα μέχρι την παράδοση.

Τα αυτοκίνητα μας έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων αγαθών, δεδομένου ότι διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο μεγαλύτερο από 10 κυβικά μέτρα, το οποίο αντιστοιχεί σε περισσότερους από 2 τόνους εμπορευμάτων.

Frescomarket Car Delivery
Frescomarket Delivery Bag

Fresco-Bag

Η τσάντα Fresco είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο κιβώτιο μεταφοράς των προϊόντων σας. Είναι ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που μας δίνουν την ευκαιρία να αποδείξουμε τον επαγγελματισμό και την ευθύνη μας σε ό, τι αφορά τις μεταφορές μας.

Η τσάντα Fresco μπορεί να διατηρήσει τα προϊόντα σας στο κατάλληλο περιβάλλον, καθώς οι τοίχοι του κιβωτίου είναι ενσωματωμένοι με μονωτικό υλικό που προστατεύει την εσωτερική θερμοκρασία. Επίσης, μπορεί να επιβραδύνει την αύξηση ή τη μείωση της θερμοκρασίας, έως ότου τα προϊόντα αποθηκευτούν σε κατάλληλα μέρη.

Η τσάντα Fresco μπορεί να παραμείνει στο χώρο σας και να επιστραφεί με την επόμενη παραγγελία σας!